AUBG

Universiteti Amerikan i Bullgarisë
 
Fondacioni Soros dhe Universiteti Amerikan i Bullgarisë në Blagoevgrad japin çdo vit akademik, për të rinjtë që kanë mbaruar shkollën e mesme, bursa të plota dhe të pjesëshme për studime 4–vjeçare në këtë universitet.
Degët e ofruara janë: Ekonomik, Administrim Biznesi, Shkenca Kompjuterike, Sisteme Informative, Histori dhe Civilizim, Gazetari dhe Komunikim, Shkenca Politike dhe Mardhënie Nderkombëtare, Studime Europiane, Matematikë
Aplikimet për cdo vit akademik fillojnë në muajin tetor të vitit paraardhës.

Referime

Bursa ne Univeristetin Amerikan te Bullgarise

14 Janar 2014

Fondacioni i Shoqërisë së Hapur për Shqipërinë – SOROS dhe ...

Faqet

Rregjistrohuni qe te merrni njoftime

Regjistrohuni për të marrë njoftime nga Fondacioni

Na kontaktoni

Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë
Adresa: Rr. Qemal Stafa, Pallati 120/2, Tiranë, Shqipëri
Tel: +355 4 22 34 621/ 4 22 34 223/ 4 22 35 856
Fax: +355 4 22 35 855

Na Ndiqni

Ndiqni Fondacionin Shoqëria e Hapur për Shqipërinë në: