Sesionin Informues për bursa për Studime universitare dhe pasuniversitare në Universitetin Amerikan të Selanikut

Kohezgjatja: 

14 Shkurt 2018

Bursa: 

Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë dhe Universiteti Amerikan i Selanikut (ACT) ftojnë nxënës, studentë, prindër e familjarë, në Sesionin Informues për bursa për Studime universitare dhe pasuniversitare në Universitetin Amerikan të Selanikut.

Ky sesion do të zhvillohet në datë 14 Shkurt 2018 ora 17.00Hotel Tirana International - Salla Abret.

Në takim do të jenë përfaqësues dhe pedagogë nga Universiteti. 

Për më shumë informacion mbi këto bursa, klikoni këtu.