Bursa

Filtro Rezultatin

Bursa

ACT - Hapen aplikimet për Studime Universitare dhe Pasuniversitare në Universitetin Amerikan të Selanikut

20 Nëntor 2020

Afati për Studime Universitare dhe Studime Master: 30 Mars 2021

Priten ende aplikime për në ACT- Universiteti Amerikan në Selanik deri më 15 Qershor 2019

28 Maj 2019

Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë dhe Universiteti Amerikan i Selanikut (ACT) ftojnë gjithë të interesuarit të aplikojnë për bursa të pje

Faqet

Rregjistrohuni qe te merrni njoftime

Regjistrohuni për të marrë njoftime nga Fondacioni

Na kontaktoni

Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë
Adresa: Rr. Qemal Stafa, Pallati 120/2, Tiranë, Shqipëri
Tel: +355 4 22 34 621/ 4 22 34 223/ 4 22 35 856
Fax: +355 4 22 35 855

Na Ndiqni

Ndiqni Fondacionin Shoqëria e Hapur për Shqipërinë në: