Bursa

Filtro Rezultatin

Bursa

CEU

CEU - Hapen Aplikimet për Bursa për Studime Pasuniversitare në Universitetin e Europës Qëndrore në Budapest.

12 Tetor 2015

Zgjidhni ndërmjet 50 programeve pasuniversitare (MA dhe Phd) dhe bashkohuni komunitetit ndërkombëtar në zemër të Europës.
Afati 4 shkurt 2016

Rregjistrohuni qe te merrni njoftime

Regjistrohuni për të marrë njoftime nga Fondacioni

Na kontaktoni

Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë
Adresa: Rr. Qemal Stafa, Pallati 120/2, Tiranë, Shqipëri
Tel: +355 4 22 34 621/ 4 22 34 223/ 4 22 35 856
Fax: +355 4 22 35 855

Na Ndiqni

Ndiqni Fondacionin Shoqëria e Hapur për Shqipërinë në: