Bursa

ACT-Selanik

20 Nëntor 2020

Afati për Studime Universitare dhe Studime Master: 30 Mars 2021

Filtro Rezultatin

Bursa

Hapen aplikimet për bursa studimi në nivelin BA në AUBG- Universiteti Amerikan në Bullgari

08 Dhjetor 2020

Afati i aplikimit: 20 Dhjetor 2020 për tu përfshirë në Free Test of English

Hapet thirrja për studime 4-vjecare në AUBG Universiteti Amerikan në Bullgari

30 Tetor 2019

Afati: 20 Dhjetor 2019 per tu perfshire ne Free ITP TOEFL

Hapet thirrja për studime 4-vjecare në Universitetin Amerikan të Bullgarisë AUBG

22 Tetor 2018

Afati i aplikimi është data 26 Shkurt 2019, por për tu përfshirë në testimin falas TOEFL ITP duhet të aplikoni përpara datës 31 Dhjetor 2018 sipas udhëzimeve.

Faqet

Rregjistrohuni qe te merrni njoftime

Regjistrohuni për të marrë njoftime nga Fondacioni

Na kontaktoni

Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë
Adresa: Rr. Qemal Stafa, Pallati 120/2, Tiranë, Shqipëri
Tel: +355 4 22 34 621/ 4 22 34 223/ 4 22 35 856
Fax: +355 4 22 35 855

Na Ndiqni

Ndiqni Fondacionin Shoqëria e Hapur për Shqipërinë në: