Bursa

Filtro Rezultatin

Bursa

Hapen aplikimet për bursa studimi në nivelin BA në AUBG- Universiteti Amerikan në Bullgari

08 Dhjetor 2020

Afati i aplikimit: 20 Dhjetor 2020 për tu përfshirë në Free Test of English

ACT - Hapen aplikimet për Studime Universitare dhe Pasuniversitare në Universitetin Amerikan të Selanikut

20 Nëntor 2020

Afati për Studime Universitare dhe Studime Master: 30 Mars 2021

Thirrje për Aplikim: Civil Society Scholar Awards (2020 -2021)

22 Qershor 2020

Afati i fundit për aplikim është 22 Korrik 2020

Faqet

Rregjistrohuni qe te merrni njoftime

Regjistrohuni për të marrë njoftime nga Fondacioni

Na kontaktoni

Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë
Adresa: Rr. Qemal Stafa, Pallati 120/2, Tiranë, Shqipëri
Tel: +355 4 22 34 621/ 4 22 34 223/ 4 22 35 856
Fax: +355 4 22 35 855

Na Ndiqni

Ndiqni Fondacionin Shoqëria e Hapur për Shqipërinë në: