Bursa

Filtro Rezultatin

Bursa

Bursa i REF-Roma Education Fund (REF) shpall vitin e katërmbëdhjetë të programit (Mbyllur)

22 Prill 2013

Programi për Bursa i REF-Roma Education Fund (REF) shpall vitin e katërmbëdhjetë të programit të Bursave për studentë Romë në nivel Universitar e Pasuniversitar.

[node:field-titulli] ([node:field-status])

01 Mars 2013

1.Scholarships for the Public International Law and Human Rights programme (LL.M) at Riga Graduate School of Law

[node:field-titulli] ([node:field-status])

28 Tetor 2013

Fondacioni i Shoqërisë së Hapur për Shqipërinë – SOROS dhe Universiteti Amerikan i Bullgarisë ftojnë gjithë të interesuarit të aplikojnë për bursa te plota dhe te pjesshme per studime 4 – vjeçare

[node:field-titulli] ([node:field-status])

14 Janar 2014

Fondacioni i Shoqërisë së Hapur për Shqipërinë – SOROS dhe Universiteti Amerikan i Bullgarisë ftojnë gjithë të interesuarit të aplikojnë për bursa të plota dhe të pjesshme për studime 4 – vjeçare

Faqet

Rregjistrohuni qe te merrni njoftime

Regjistrohuni për të marrë njoftime nga Fondacioni

Na kontaktoni

Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë
Adresa: Rr. Qemal Stafa, Pallati 120/2, Tiranë, Shqipëri
Tel: +355 4 22 34 621/ 4 22 34 223/ 4 22 35 856
Fax: +355 4 22 35 855

Na Ndiqni

Ndiqni Fondacionin Shoqëria e Hapur për Shqipërinë në: