Bursa

Filtro Rezultatin

Bursa

Hapet thirrja për studime 4-vjecare në Universitetin Amerikan të Bullgarisë AUBG

22 Tetor 2018

Afati i aplikimi është data 26 Shkurt 2019, por për tu përfshirë në testimin falas TOEFL ITP duhet të aplikoni përpara datës 31 Dhjetor 2018 sipas udhëzimeve.

Shtyhet afati i Aplikmit per Bursa per Studime Universitare ne Universitetin Amerikan te Selanikut | Viti akademik 2018-2019

30 Maj 2018

Viti akademik 2018-2019 - Bursa të pjesshme për studime universitare (BA) 4–vjeçare dhe për studime pasuniversitare Master 1-vjecar

Sesionin Informues për bursa për Studime universitare dhe pasuniversitare në Universitetin Amerikan të Selanikut

14 Shkurt 2018

Data 14 Shkurt 2018 ora 17.00, Hotel Tirana International - Salla Abret

Faqet

Rregjistrohuni qe te merrni njoftime

Regjistrohuni për të marrë njoftime nga Fondacioni

Na kontaktoni

Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë
Adresa: Rr. Qemal Stafa, Pallati 120/2, Tiranë, Shqipëri
Tel: +355 4 22 34 621/ 4 22 34 223/ 4 22 35 856
Fax: +355 4 22 35 855

Na Ndiqni

Ndiqni Fondacionin Shoqëria e Hapur për Shqipërinë në: