Bursa

Filtro Rezultatin

Bursa

Apliko për bursa te plota dhe te pjesshme per studime AUBG për vitin akademik 2013-2014. (Mbyllur)

09 Tetor 2012

Fondacioni i Shoqërisë së Hapur për Shqipërinë – SOROS dhe Universiteti Amerikan i Bullgarisë ftojnë gjithë të interesuarit të aplikojnë për bursa te plota dhe te pjesshme per studime 4 – vjeçare n

[node:field-titulli] ([node:field-status])

11 Tetor 2012

Programi i Bursave OSI-DAAD është një program bursash i sponsorizuar nga OSF (Open Society Foundations) dhe DAAD (German Academic Exchange Program).

Call for applications for new MPA program (Mbyllur)

20 Dhjetor 2012

Join the inaugural class: Call for applications for new MPA program

[node:field-titulli] ([node:field-status])

28 Janar 2013

Fondacioni i Shoqërisë së Hapur për Shqipërinë – SOROS dhe Universiteti Amerikan i Bullgarisë ftojnë gjithë të interesuarit të aplikojnë për bursa te plota dhe te pjesshme per studime 4 – vjeçare

bursat Global Supplementary Grant Program (GSGP) për vitin akademik 2013 - 2014 (Mbyllur)

01 Mars 2013

Programi i Bursave të Fondacioneve të Shoqërisë së Hapur njofton hapjen e aplikimeve për bursat Global Supplementary Grant Program (GSGP) për vitin akademik 2013 - 2014.

Faqet

Rregjistrohuni qe te merrni njoftime

Regjistrohuni për të marrë njoftime nga Fondacioni

Na kontaktoni

Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë
Adresa: Rr. Qemal Stafa, Pallati 120/2, Tiranë, Shqipëri
Tel: +355 4 22 34 621/ 4 22 34 223/ 4 22 35 856
Fax: +355 4 22 35 855

Na Ndiqni

Ndiqni Fondacionin Shoqëria e Hapur për Shqipërinë në: