Bursa

Filtro Rezultatin

Bursa

ACT - Hapen aplikimet për bursa për studime në Universitetin Amerikan të Selanikut

15 Tetor 2015

Aplikoni tani për bursa të plota dhe të pjesshme për studime universitare dhe pasuniversitare në Kolegjin Amerikan të Selanikut për vitin akademik 2016-2017. Afati: 30 Janar 2016

CEU

CEU - Hapen Aplikimet për Bursa për Studime Pasuniversitare në Universitetin e Europës Qëndrore në Budapest.

12 Tetor 2015

Zgjidhni ndërmjet 50 programeve pasuniversitare (MA dhe Phd) dhe bashkohuni komunitetit ndërkombëtar në zemër të Europës.
Afati 4 shkurt 2016

Shtyhet afati i Aplikmit per Bursa per Studime Universitare ne Universitetin Amerikan te Selanikut.

29 Maj 2015

Aplikoni tani për bursa të plota dhe të pjesshme për studime universitare në Kolegjin Amerikan të Selanikut për vitin akademik 2015-2016. Afati: 10 Qershor 2015

Hapen aplikimet për bursa për studime në Universitetin Amerikan të Selanikut

20 Mars 2015

Aplikoni tani për bursa të plota dhe të pjesshme për studime universitare dhe pasuniversitare në Kolegjin Amerikan të Selanikut për vitin akademik 2015-2016. Afati: 15 Maj 2015

Faqet

Rregjistrohuni qe te merrni njoftime

Regjistrohuni për të marrë njoftime nga Fondacioni

Na kontaktoni

Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë
Adresa: Rr. Qemal Stafa, Pallati 120/2, Tiranë, Shqipëri
Tel: +355 4 22 34 621/ 4 22 34 223/ 4 22 35 856
Fax: +355 4 22 35 855

Na Ndiqni

Ndiqni Fondacionin Shoqëria e Hapur për Shqipërinë në: