Bursa

Filtro Rezultatin

Bursa

Aplikime për Bursa Kërkimore për Studentë PHD dhe/ose Staf Akademik (Hapur)

19 Mars 2014

Programi i Bursave të Fondacionit Shoqëria e Hapur – Soros, shpall thirrjen për Aplikime për Bursat : Civil Society Scholar Awards ( CSSA ), për  vitin Akademik 2014 -2015.

Hapen aplikimet për bursa në Universitetin Amerikan të Bullgarisë për vitin akademik 2011-2012

08 Shkurt 2011

Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë – SOROS dhe Universiteti Amerikan i Bullgarisë ftojnë gjithë të interesuarit të aplikojnë për bursa të plota dhe të pjesshme për studime 4 – vjeçare në Un

skemën e bursave OSI-DAAD, një program bursash i sponsorizuar nga OSF (Mbyllur)

12 Tetor 2010

Që prej vitit 2008 të gjitha vendet e Ballkanit janë përfshirë në skemën e bursave OSI-DAAD, një program bursash i sponsorizuar nga OSF (Open Society Foundations) dhe DAAD (German Academic Exchange

Bursa te plota dhe te pjesshme per studime 4 – vjeçare në Universitetin Amerikan të Bullgarisë për vitin akademik 2012-2013

10 Nëntor 2011

Fondacioni i Shoqërisë së Hapur për Shqipërinë – SOROS dhe Universiteti Amerikan i Bullgarisë ftojnë gjithë të interesuarit të aplikojnë për bursa te plota dhe te pjesshme per studime 4 – vjeçare n

Shkëmbimit Studentor ofron Bursa të Plota për studime universitare një-vjecare në Shtetet e Bashkuara të Amerikës (Mbyllur)

17 Nëntor 2011

PROGRAMI I BURSAVE : THIRRJE PËR APLIKIME

PROGRAMI I SHKËMBIMIT STUDENTOR 2012-2013

Faqet

Rregjistrohuni qe te merrni njoftime

Regjistrohuni për të marrë njoftime nga Fondacioni

Na kontaktoni

Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë
Adresa: Rr. Qemal Stafa, Pallati 120/2, Tiranë, Shqipëri
Tel: +355 4 22 34 621/ 4 22 34 223/ 4 22 35 856
Fax: +355 4 22 35 855

Na Ndiqni

Ndiqni Fondacionin Shoqëria e Hapur për Shqipërinë në: