Bursa

Filtro Rezultatin

Bursa

[node:field-titulli] ([node:field-status])

12 Dhjetor 2011

Thirrje për aplikime 2012/2013

Hapjen e aplikimeve për bursat Global Supplementary Grant Program (GSGP) për vitin akademik 2012–2013 (Mbyllur)

06 Shkurt 2012

Thirrje për Aplikime Global Supplementary Grant Program (GSGP 2012 – 2013) Programi i Bursave të Fondacioneve të Shoqërisë së Hapur njofton hapjen e aplikimeve për bursat Global Supplementary Grant

[node:field-titulli] ([node:field-status])

15 Maj 2012

The Student Initiatives aim to help students formulate and pursue individual and collective commitments to progressive change in higher education and build open and inclusive networks of informed

Apliko për bursa te plota dhe te pjesshme per studime AUBG për vitin akademik 2013-2014. (Mbyllur)

09 Tetor 2012

Fondacioni i Shoqërisë së Hapur për Shqipërinë – SOROS dhe Universiteti Amerikan i Bullgarisë ftojnë gjithë të interesuarit të aplikojnë për bursa te plota dhe te pjesshme per studime 4 – vjeçare n

[node:field-titulli] ([node:field-status])

11 Tetor 2012

Programi i Bursave OSI-DAAD është një program bursash i sponsorizuar nga OSF (Open Society Foundations) dhe DAAD (German Academic Exchange Program).

Faqet

Rregjistrohuni qe te merrni njoftime

Regjistrohuni për të marrë njoftime nga Fondacioni

Na kontaktoni

Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë
Adresa: Rr. Qemal Stafa, Pallati 120/2, Tiranë, Shqipëri
Tel: +355 4 22 34 621/ 4 22 34 223/ 4 22 35 856
Fax: +355 4 22 35 855

Na Ndiqni

Ndiqni Fondacionin Shoqëria e Hapur për Shqipërinë në: