All announcement

2016-02-17 10:24
Nga korrik 2015 Fondacioni është duke zbatuar projektin Rritja e pronësisë lokale për integrimin europian përmes fuqizimit të kapaciteteve të shoqërisë civile për përvetësimin
2016-02-17 10:23
Gjatë vitit 2015, në kuadër të projektit “Fuqizimi dhe aftësimi i të rinjve shqiptarë drejt aktivizmit”, Fondacioni publikoi një thirrje për aktivistë nga e gjithë Shqipëria me fokus përmirësimin e qeverisjes vendore.
2016-02-17 10:23
Olof Palme International Center dhe Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë mbështeten gjatë 2015 organizatën
2016-02-17 10:20
Fondacioni i Shoqërisë së Hapur për Shqipërinë (OSFA) ka ndërmarrë një nismë për sfidimin e kulturës së pandëshkueshmërisë në vend, në kuadër të strategjisë 2014-2017.

Pages