Aktivitete

OSF Foundations organized online event on vulnerable groups in agriculture

2021-03-17
As part of the regional project “Responding to the socio-economic impacts of COVID-

National conference 'Triple A Access to information, Advice and Active Help'

2016-10-03
Open Society Foundation for Albania on October 3, 2016 organized the national conference under the project 'Triple A Access to information, Advice and Active Help'.

Konferenca e dytë e Dhomës Zgjedhore

2015-06-18
Ditën e enjte, datë 18 Qershor, u zhvillua konferenca e dytë e Dhomës Zgjedhore. Dhoma Zgjedhore është një nismë e shtatë organizatave të shoqërisë civile vendase që flasin me një zë të vetëm lidhur me proçesin zgjiedhor.

Konferenca e tretë e Dhomës Zgjedhore

2015-07-07
Ditën e martë, datë 7 Korrik, u zhvillua konferenca e tretë e Dhomës Zgjedhore.

“Fshirje”, Ekspozite e artit pamor dhe audio-vizual

2014-12-16
Te nderuar miq dhe bashkepunetore, diten e marte dt 16 Dhjetor ne oren 18:30 tek Muzeu Historik Kombetar “Fondacioni Shoqeria e Hapur per Shqiperine” sebashku me disa artiste te rinj organizon ekspoziten e artit pamor dhe audio-vizual “Fshirje” ne mbeshtetje te se dre

Pages