Election Reform

ENG - Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Maecenas id erat tristique, ullamcorper lacus venenatis, imperdiet odio. Vestibulum eget libero lectus. Duis consectetur id sem ultricies dapibus. Donec dui nisl, mollis id velit a, pretium posuere nulla. Nunc nec pellentesque ligula. Nunc augue est, malesuada ut ligula fringilla, luctus fermentum massa. Sed imperdiet leo id diam facilisis mattis. Praesent luctus fermentum libero in tempor. Donec semper, tellus a volutpat sollicitudin, erat est pretium est, sit amet cursus ex leo id urna. In at eros et neque vulputate maximus. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Nunc luctus tortor eu velit elementum malesuada. Sed pellentesque nibh diam, pretium volutpat sem commodo sed.

Filtro Rezultatin

Aktivitete

Konferenca e dytë e Dhomës Zgjedhore

17 February 2016
Ditën e enjte, datë 18 Qershor, u zhvillua konferenca e dytë e Dhomës Zgjedhore.

Njoftime

Deklaratë e përbashkët e anëtarëve të Dhomës Zgjedhore

17 February 2016
Anëtarët e Dhomës Zgjedhore duan ta fillojnë këtë deklaratë duke vlerësuar punën që po bëhet për ecurinë e procesit të votimit.

Njoftime

Deklaratë e përbashkët e anëtarëve të Dhomës Zgjedhore në lidhje me administrimin e procesit zgjedhor

17 February 2016
Dhoma Zgjedhore përmes anëtarëve të saj si KZLN dhe ISP ka monitoruar procesin zgjedhor dhe tani do të vazhdojë të monitoroj procesin e numërimit të votave.

Aktivitete

Konferenca e tretë e Dhomës Zgjedhore

17 February 2016
Ditën e martë, datë 7 Korrik, u zhvillua konferenca e tretë e Dhomës Zgjedhore.

Publikime

Prezantim i Dhomës Zgjedhore 2015

19 June 2015
Dhoma Zgjedhore është një platformë koordinimi për aktorët e shoqërisë civile vendase, të cilët punojnë për inkurajimin e zgjedhjeve të lira dhe të ndershme në Shqipëri

Newsletter

Regjistrohuni për të marrë njoftime nga Fondacioni

Contact us

Open Society Foundation for Albania
Address: Rr. Qemal Stafa, Pallati 120/2, Tirana, Albania
Tel: +355 4 22 34 621/ 22 34 223/ 22 35 856
Fax: +355 4 22 35 855

Follow us