Invigorating domestic-driven accountability

ENG - Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Maecenas id erat tristique, ullamcorper lacus venenatis, imperdiet odio. Vestibulum eget libero lectus. Duis consectetur id sem ultricies dapibus. Donec dui nisl, mollis id velit a, pretium posuere nulla. Nunc nec pellentesque ligula. Nunc augue est, malesuada ut ligula fringilla, luctus fermentum massa. Sed imperdiet leo id diam facilisis mattis. Praesent luctus fermentum libero in tempor. Donec semper, tellus a volutpat sollicitudin, erat est pretium est, sit amet cursus ex leo id urna. In at eros et neque vulputate maximus. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Nunc luctus tortor eu velit elementum malesuada. Sed pellentesque nibh diam, pretium volutpat sem commodo sed.

Filtro Rezultatin

Publikime

Albania and Greece relations – What do citizens think?

15 June 2021
Relations between Albania and Greece remain a complicated riddle. The two neighbouring countries have extensive historical, economic and social ties.

Publikime

​It’s the EU, not Western Balkan enlargement…

03 February 2021
Opinioni publik i francezëve mbi anëtarësimin e Ballkanit Perëndimor në BE

Njoftime

EN THIRRJE PËR APLIKIM | SHKOLLA VERORE EUROPIANE

06 September 2016
26-30 Shtator 2016 Vendi: Kryesia e Kuvendit

Publikime

Spot: E drejta për t’u njohur me informacionin publik

27 April 2016
Ligji i ri “Për të drejtën e informimit” garanton çdo qytetar për t’u njohur me informacionin me karakter publik. Ushtroni të drejtën tuaj për informim. Kushtetuta dhe Ligji nr. 119/2014 jua garantojnë këtë të drejtë.

Pages

Newsletter

Regjistrohuni për të marrë njoftime nga Fondacioni

Contact us

Open Society Foundation for Albania
Address: Rr. Qemal Stafa, Pallati 120/2, Tirana, Albania
Tel: +355 4 22 34 621/ 22 34 223/ 22 35 856
Fax: +355 4 22 35 855

Follow us