Invigorating domestic-driven accountability

ENG - Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Maecenas id erat tristique, ullamcorper lacus venenatis, imperdiet odio. Vestibulum eget libero lectus. Duis consectetur id sem ultricies dapibus. Donec dui nisl, mollis id velit a, pretium posuere nulla. Nunc nec pellentesque ligula. Nunc augue est, malesuada ut ligula fringilla, luctus fermentum massa. Sed imperdiet leo id diam facilisis mattis. Praesent luctus fermentum libero in tempor. Donec semper, tellus a volutpat sollicitudin, erat est pretium est, sit amet cursus ex leo id urna. In at eros et neque vulputate maximus. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Nunc luctus tortor eu velit elementum malesuada. Sed pellentesque nibh diam, pretium volutpat sem commodo sed.

Filtro Rezultatin

Publikime

Albania and Greece relations – What do citizens think?

15 June 2021
Relations between Albania and Greece remain a complicated riddle. The two neighbouring countries have extensive historical, economic and social ties.

Publikime

​It’s the EU, not Western Balkan enlargement…

03 February 2021
Opinioni publik i francezëve mbi anëtarësimin e Ballkanit Perëndimor në BE

Publikime

Spot: E drejta për t’u njohur me informacionin publik

27 April 2016
Ligji i ri “Për të drejtën e informimit” garanton çdo qytetar për t’u njohur me informacionin me karakter publik. Ushtroni të drejtën tuaj për informim. Kushtetuta dhe Ligji nr. 119/2014 jua garantojnë këtë të drejtë.

Publikime

Fondacioni prezanton Analizën e Projektbuxhetit 2016, dhe monitorimin e buxhetimit të prioriteteve të integrimit në Projektbuxhetin 2016

09 December 2015
Duke vazhduar traditën tashmë disavjeçare të monitorimit të buxhetit të shtetit, Fondacioni i Shoqërisë së Hapur për Shqipërinë – Soros ka mbështetur edhe këtë vit një

Newsletter

Regjistrohuni për të marrë njoftime nga Fondacioni

Contact us

Open Society Foundation for Albania
Address: Rr. Qemal Stafa, Pallati 120/2, Tirana, Albania
Tel: +355 4 22 34 621/ 22 34 223/ 22 35 856
Fax: +355 4 22 35 855

Follow us