Roma Community in Albania 10 min (Teaser)

02 December 2014

Tematika: 

Material video 10 minuta, i cili i paraprin dy dokumentarëve që do të shfaqen në vitin 2015 lidhur me komunitetin rom/egjiptian dhe aktivizmin, prodhim i Fondacionit Shoqëria e Hapur për Shqipërine me regji të Elton Baxhaku dhe Eriona Cami. Video është e titruar në gjuhën angleze.

Për të parë materialin Klikoni Këtu.