SCHOLARSHIPS

Filtro Rezultatin

Bursa

CEU

Central European University is Pleased To Announce Its Call For Applications For Academic Year 2016/2017

12 October 2015

Central European University is a graduate-level “crossroads” university where faculty and students from more than 100 countries come to engage in interdisciplinary educ

Bursa Plotesuese per Studime Phd per vitin akademik 2013-2014

01 March 2013

(English)Programi i Bursave të 

Bursa ne Univeristetin Amerikan te Bullgarise

24 October 2013

(English)Fondacioni i Shoqërisë së Hapur për Shqipërinë – SOROS dhe <

Rregjistrohuni qe te merrni njoftime

Regjistrohuni për të marrë njoftime nga Fondacioni

Na kontaktoni

Open Society Foundation for Albania
Address: Rr. Qemal Stafa, Pallati 120/2, Tirana, Albania
Tel: +355 4 22 34 621/ 22 34 223/ 22 35 856
Fax: +355 4 22 35 855

Na Ndiqni