Aktivitete

Prezantohet Edicioni V i projekt-programit, ‘Re-Debate – Kampionati Kombëtar i Debatit’

2022-03-24
Më 24 Mars 2022, Organizata Liburnetik organizoi eventin e prezantimit e edicionit të pest

PËRMIRËSIMI I SHËNDETIT DHE SIGURISË NË VENDIN E PUNËS

2021-10-14
Cfarë është shëndeti në punë? Cfarë nevojash ka për të përmirësuar në rritjen dhe përmirësimin e shëndetit dhe sigurisë në vendin e punës?

Marrëdhëniet Shqipëri dhe Greqi – Çfarë mendojnë qytetarët – Webinar organizuar në 29 Qershor 2021

2021-06-30
Më 29 Qershor 2021, Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë në bashkëpunim me Fondacionin Helen për Evropën dhe Politikën e Jashtme (ELIAMEP) organizuan një

Faqet