Aktivitete

Webinar mbi energjitë e rinovueshme Efektet e Krizës Energjetike dhe Ndërtimi i Politikave për Energjitë e Rinovueshme

2022-12-07
Platforma QARKON (QARKON) dhe Organizata Diaspora për Shqipërinë e Lirë (DPSHL) organizoi webinarin, të titulluar

Webinar mbi ekonominë qarkulluese: Qasja e ekonomisë qarkulluese në Shqipëri: Ndarje eksperiencash

2021-12-02
Ndryshimet klimatike janë kthyer në një kërcënim serioz për mjedisin, shëndetin e njeriut dhe për ekonominë në Ev

PËRMIRËSIMI I SHËNDETIT DHE SIGURISË NË VENDIN E PUNËS

2021-10-14
Cfarë është shëndeti në punë? Cfarë nevojash ka për të përmirësuar në rritjen dhe përmirësimin e shëndetit dhe sigurisë në vendin e punës?

Marrëdhëniet Shqipëri dhe Greqi – Çfarë mendojnë qytetarët – Webinar organizuar në 29 Qershor 2021

2021-06-30
Më 29 Qershor 2021, Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë në bashkëpunim me Fondacionin Helen për Evropën dhe Politikën e Jashtme (ELIAMEP) organizuan një

Faqet