Aktivitete

Fushata Kombëtare e Ndërgjegjësimit për Kujdesin Shëndetësor Paliativ

2013-10-01
Për dy vite me radhë, Programi i Shëndetit Publik të OSFA ka organizuar fushatat kombëtare për ndërgjegjësimin mbi ofrimin e shërbimit të Kujdesit Paliativ, si pjesë e nismës Globale për promovimin e ditës Ndërkombëtare të Kujdesit Paliativ.

Rigjallërimi i kulturës së debatit (operacional)

2013-12-08
Ky projekt u zbatua nga OSFA për dy vite rradhazi, 2012 dhe 2013 dhe kishte për qëllim kryesor promovimin e kulturës së debatit dhe mendimit kritik në Shqipëri tek të rinjtë e shkollave të mesme dhe studentët.

Workshopi “Roli i Qytetarëve dhe Shoqërisë Civile kundër Pandëshkueshmërisë”

2014-06-20
Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë-Soros organizoi në Shkodër më datë 20 qershor 2014 workshopin “Roli i Qytetarëve dhe Shoqërisë Civile kundër Pandëshkueshmërisë”.

Tryezë e Rrumbullakët “Reforma Kushtetuese - Një Prioritet Aktual”

2014-05-26
Nisur nga zhvillimet politike, juridike e sociale të ndodhura këto 16 vite nga koha e miratimit të Kushtetutës, Fondacioni Shoqëria e Hapur për  Shqipërinë, Soros, më datë 26 Maj 2014, ka shpalosur iniciativën për nisjen e një debati të gjerë publik mbi nevojën primare që ka vendi për një reformë

Faqet