Aktivitete

EU Policy Hub monitoron ‘integrimin’ në shtypin shqiptar

2017-02-28
Forumi i Politikave të Integrimit ‘EU Policy Hub’ (EUPH) se bashku me Fondacionin Friedrich Ebert dhe Fondacionin Shoqëria e Hapur për Shqipërinë organizuan, ditën e martë, 28 shkurt 2017, në ambjentet e Li

Prezantohet monitorimi i zbatimit të ligjit të Efiçencës së Energjisë përgjatë vitit 2016

2016-12-19
Një punim monitorues mbi zbatimin e ligjit të Efiçencës së Energjisë u prezantua sot në një tryezë të rrumbullakët me qëllim nxitjen e një diskutimi konstruktiv mes aktorëve të ndryshëm në këtë sektor.

Projekti ‘Mbështetja e Shkollës Verore mbi Integrimin Europian 2016’

2016-09-26
Këshilli Kombëtar i Integrimit Evropian, në partneritet me Fondacionin dhe Rrjetin e Informimit të Bashkimit Europian organizuan në datat 26-30 Shtator 2016 raundin e parë të Shkollës Verore Evropiane.

Mbledhja e Këshillit Kombëtar të Integrimit Europian

2016-05-06
Fjala e drejtorit ekzekutiv të Fondacionit Shoqëria e hapur për Shqipërinë z. Andi Dobrushi sot në mbledhjen e Këshillit Kombëtar të Integrimit Europian.

Anketimi kombëtar mbi perceptimet & pritshmëritë drejt anëtarësimit të mundshëm të Shqipërisë në BE

2015-03-27
Nga muaji qershor 2014, Shqipëria është zyrtarisht vend kandidat për anëtarësimin në Bashkimin Evropian.

Faqet