Aktivitete

CSDG - Seminar “Qasja Strategjike në Komunikimin me Publikun”

2020-09-25
Në kuadër të projektit “Monitorimi dhe vlerësimi i procesit të ngritjes dhe funksionimit të Gykatave të Posaçme kundër Korrupsionit dhe Krimit të Organizuar dhe Strukturës së Posaçme SPAK”, i mbështetur nga Fondacioni Shoqeria e Hapur per Shqiperine, CSDG - Qendra për Studimin

Tryezë konsultimi: Ecuria e procesit të vetting-ut dhe funksionimi i institucioneve të reja të sistemit të drejtësisë

2020-01-31
Komiteti Shqiptar i Helsinkit me mbështetjen e Fondacionit Shoqëria e Hapur për Shqipërinë zhvilloi një tryezë konsultimi me drejtuesit kryesor të institucioneve të reja të drejtësisë për të diskutuar ecurinë e procesit të vettingut dhe funksionimin e organeve të reja të qeveri

Prezantohen gjetjet e raportit ‘Monitorimi i Reformës në Drejtësi’ realizuar nga Fakulteti i Drejtësisë me mbështetetjen e Fondacionit

2020-01-14
Në kuadër të projektit ‘Monitorimi i Reformës në Drejtësi’ që zbatohet nga Fakulteti i Drejtësisë me mbështetjen e Fondacionit Shoqëria e Hapur për Shqipërinë, u mbajt më 14 Janar tryeza e me temë: “Ngritja dhe Funksionimi I Organeve të Drejtësisë“.

Qytetarët për drejtësinë: Mos u largoni, por ndikoni që vendi ynë të bëhet më i mirë e më i drejtë!

2019-03-25
Forumi i Mendimit të Lirë organizoi një takim me të rinj në Berat në kuadër të projektit “Qytetarët për Drejtësinë”. Projekti ka për qëllim informimin e qytetarëve dhe nxitjen e tyre për tu bërë protagonistë në vazhdimin e procesit të reformimit të drejtësisë.

ISP: Sa të informuar janë studentët? (UAMD)

2019-02-26
Studentët e fakulteteve juridike janë edhe përfituesit kryesorë të reformës në drejtësi.

Faqet