Aktivitete

Në mbledhjen e datës 2 Korrik, Këshilli i Ministrave propozon për shqyrtim në Kuvendin e Shqipërisë projekt ligjin për Kujdesin Paliativ

2014-07-03
Gjatë vitit 2011, OSFA ndërmori një studim i cili synoi rishikimin e të gjitha politikave, ligjeve dhe praktikave në Republikën e Shqipërisë të cilat mund të përmbanin potencialin e përfshirjes së Kujdesit Paliativ (KP) në sistemin e kujdesit shëndetësor duke përfshir

Fushata Kombëtare e Ndërgjegjësimit për Kujdesin Shëndetësor Paliativ

2013-10-01
Për dy vite me radhë, Programi i Shëndetit Publik të OSFA ka organizuar fushatat kombëtare për ndërgjegjësimin mbi ofrimin e shërbimit të Kujdesit Paliativ, si pjesë e nismës Globale për promovimin e ditës Ndërkombëtare të Kujdesit Paliativ.

Zhvillohet kongresi i parë mesdhetar i sëmundjes së kancerit në Tiranë

2011-04-28
Më 29 dhe 30 Prill 2011, në mjediset e hotel Tirana International u zhvillua kongresi i parë mesdhetar i sëmundjes së kancerit.

Faqet