Aktivitete

Shoqata "Ndihmoni Jetën" trajnim në Fier

2015-09-18
Në datën 18.09.2015 grupi i të rinjve me aftësi të kufizuara intelektuale vet-advokues udhëtoi në qytetin e Fierit në Qendrën Horizont për të prezantuar me prindërit dhe të rinjtë me aftësi të kufizuara intelekt

Projekti Shoqata "Ndihmoni Jetën"

2015-09-15
SHOQATA “NDIHMONI JETËN” me mbështetjen e Fondacionit po realizon projektin: “Të rinjtë me aftësi të kufizuar intelektuale: Vetë-Advokues”

Letër drejtuar institucioneve nga PAKI

2014-12-03
Sot më 3 Dhjetor, në Ditën Ndërkombëtare të Personave me Aftësi të Kufizuara, një letër i është drejtuar institucioneve publike nga Grupi i Advokimit të Personave me Aftësi të Kufizuara Intelektuale.