Aktivitete

Programi Rajonal i Lëvizshmërisë për Lidershipin Rinor – Aktiviteti përmbyllës në Beograd

2022-06-08
Të martën më 8 qershor 2022, Qendra për Politikat Arsimore (CEP) në Serbi, mirëpriti aktivitetin përmbyllës të Programit Rajonal të Lëvizshmërisë për Lidershipin Rinor (#RYLMP) në Beograd në hapësirën e Impact Hub.

Prezantohet Edicioni V i projekt-programit, ‘Re-Debate – Kampionati Kombëtar i Debatit’

2022-03-24
Më 24 Mars 2022, Organizata Liburnetik organizoi eventin e prezantimit e edicionit të pest

Webinar mbi energjitë e rinovueshme Efektet e Krizës Energjetike dhe Ndërtimi i Politikave për Energjitë e Rinovueshme

2022-12-07
Platforma QARKON (QARKON) dhe Organizata Diaspora për Shqipërinë e Lirë (DPSHL) organizoi webinarin, të titulluar

Webinar mbi ekonominë qarkulluese: Qasja e ekonomisë qarkulluese në Shqipëri: Ndarje eksperiencash

2021-12-02
Ndryshimet klimatike janë kthyer në një kërcënim serioz për mjedisin, shëndetin e njeriut dhe për ekonominë në Ev

Faqet