Aktivitete

Vendime te Komisionerit per Mbrojtjen nga Diskriminimi

2014-01-14
Të nderuar kolegë dhe partnerë/Dear colleagues and partners,

Tryezë e rrumbullakët për diskutime mbi projektligjin “Për njoftimin dhe konsultimin publik”

2013-12-20
Më datë, 18.12.2013 Ministria për Inovacionin dhe Administratën Publike, mbështetur nga Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë, organizoi një tryezë për të mbledhur komente e sugjerime mbi projektligjin “Për njoftimin dhe konsultimin publik”.

Konkursi final i debatit 2013

2014-12-05
Konkursi Final i Debatit organizohet mes 8 shkollave të mesme nga shtatë qytete kryesore të vendit - Tirana, Shkodra, Durrësi, Vlora, Gjirokastra, Elbasani dhe Korça.

Ftese per pjesemarrje: Raport monitorimi i 12 prioriteteve te KE-së për Shqipërinë

2011-09-29
Soros organizon konferencën për shtyp për prezantimin e raportit të monitorimit për zbatimin e planit të veprimit për 12 prioritetet e Komisionit Europian.

Diskutimi i projektligjit të ri “Për të drejtën e informimit”

2013-03-29
Në datën 28 mars 2013, Ministria e Drejtësisë organizoi një tryezë të rrumbullakët me përfaqësues të ministrive të linjës dhe partnerë ndërkombëtarë për të diskutuar projektligjin e ri të hartuar “Për të drejtën e informimit”.

Faqet