Ne Xhepin e nje Studenti - Xhemali Moku

Rrathe IV, Sfidat dhe saktificat e te rinjve nga rrethet ,qe enden perdite mes deshires e pasionit  per tu arsimuar ne Universitetet e Tiranes dhe veshtiresive ekonomike e sociale me te cilat i perball ky metropol kaq i deshiruar.