Parlamenti i Fterres - Anxhela Devole

Malli për vendlindjen bën çudira. Kjo dihet, porse nuk dihet historia e të moshuarve nga Fterra që janë vendosur prej dekadash në Tiranë. Ata kanë themeluar një takim periodik që e kanë quajtur as më shumë e as më pak se sa Parlamenti i Fterrës. Një histori e veçantë dashurie, malli dhe qytetarie.