Ngjarje

EU 4 Inclusive Teaching - Programi i trajnimeve në...
EU 4 Inclusive Teaching – Fillon Programi “Trajnimi i...
Integrimi Europian| Qeverisja dhe Llogaridhënia
Programi Rajonal i Lëvizshmërisë për Lidershipin Rinor...
17 Maj 2023

Programi “Trajnimi i Trajnerëve” nga projekti EU 4 Inclusive Teaching ka arritur në një prej momenteve më të rëndësishme të tij!

24 Janar 2023

Programi do të trajnojë mësues të rinj, drejtues të rrjeteve profesionale dhe drejto

08 Qershor 2022

Të martën më 8 qershor 2022, Qendra për Politikat Arsimore (CEP) në Serbi, mirëpriti aktivitetin përmbyllës të Program

Filtro Rezultatin

Tematika

EU 4 Inclusive Teaching - Programi i trajnimeve në DRAP Korçë

17 Maj 2023

Programi “Trajnimi i Trajnerëve” nga projekti EU 4 Inclusive Teaching ka arritur në një prej momenteve më të rëndësishme të tij!

EU 4 Inclusive Teaching – Fillon Programi “Trajnimi i Trajnerëve”

24 Janar 2023

Programi do të trajnojë mësues të rinj, drejtues të rrjeteve profesionale dhe drejtorë e nëndrejtorë të

Integrimi Europian| Qeverisja dhe Llogaridhënia

Programi Rajonal i Lëvizshmërisë për Lidershipin Rinor – Aktiviteti përmbyllës në Beograd

08 Qershor 2022

Të martën më 8 qershor 2022, Qendra për Politikat Arsimore (CEP) në Serbi, mirëpriti aktivitetin përmbyllës të Programit Rajonal të Lëvizs

Integrimi Europian| Qeverisja dhe Llogaridhënia

Lançohet Programi Rajonal i Lëvizshmërisë për Lidershipin Rinor: Të rinjtë serbë dhe shqiptarë bashkëveprojnë për të ndikuar politikat kombëtare dhe rajonale

25 Shkurt 2022

U lançua Programi Rajonal i Lëvizshmërisë për Lidershipin Rinor (RYL-MP) i cil

Faqet

Rregjistrohuni qe te merrni njoftime

Regjistrohuni për të marrë njoftime nga Fondacioni

Na kontaktoni

Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë
Adresa: Rr. Qemal Stafa, Pallati 120/2, Tiranë, Shqipëri
Tel: +355 4 22 34 621/ 4 22 34 223/ 4 22 35 856
Fax: +355 4 22 35 855

Na Ndiqni

Ndiqni Fondacionin Shoqëria e Hapur për Shqipërinë në: