ISP - Seanca informimi e debati me të rinjtë studentë të drejtësisë

25 Tetor 2018

Instituti i Studimeve Politike / Institute for Political Studies me mbështetjen e Fondacioni Shoqeria e Hapur per Shqiperine ka organizuar seanca informimi e debati me të rinjtë studentë të drejtësisë në Universiteti "Aleksandër Moisiu" dhe në Universitetin “Luigj Gurakuqi” në Shkodër.

Në ditët e ardhshme do jetë edhe në Korçë, Elbasan, Vlorë, etj.