Konkursi final i debatit 2013

05 Dhjetor 2014

Konkursi Final i Debatit organizohet mes 8 shkollave të mesme nga shtatë qytete kryesore të vendit - Tirana, Shkodra, Durrësi, Vlora, Gjirokastra, Elbasani dhe Korça.
Konkursi Final i Debatit përmbyll projektin “Rigjallërimi i Kulturës së Debatit”, të zbatuar nga Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërine dhe të mbështetur nga Ministria e Arsimit dhe Sporteve.