Prezantimi i platformes multifunksionale www.portavendore.al

11 Maj 2018

Tematika: 

Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë dhe Lëviz Albania prezantuan për publikun platformën multifunksionale në mbështetje të demokracisë vendore www.portavendore.al .

Një derë e re me informacion mbi mënyrën e funksionimit të qeverisjes vendore dhe një dritare për fuqizimin e gazetarisë vendore e cila do të jetë në shërbim të qytetarëve dhe grupeve të lidhura me sherbimet e qeverisjes vendore.

Porta Vendore fuqizon zërin tuaj!

Informacion - Asistencë - Gazetari.