Sesionin Informues për bursa për Studime universitare dhe pasuniversitare në Universitetin Amerikan të Selanikut

08 Maj 2020

Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë dhe Universiteti Amerikan i Selanikut (ACT) ftojnë nxënës, studentë, prindër e familjarë, në Sesionin Informues për bursa për Studime universitare dhe pasuniversitare në Universitetin Amerikan të Selanikut.

Ky sesion do të zhvillohet online në datë 8 Maj 2020 ora 15.00.  Ju lutem të klikoni nën këtë link për tu regjistruar https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZItfu2vrTIoG9PsCDeMHcGSkogxJmzywK3B

Në takim do të jenë përfaqësues dhe pedagogë nga Universiteti. 

Për më shumë informacion mbi këto bursa, klikoni këtu.