Shoqata "Ndihmoni Jetën" trajnim në Fier

18 Shtator 2015

Në datën 18.09.2015 grupi i të rinjve me aftësi të kufizuara intelektuale vet-advokues udhëtoi në qytetin e Fierit në Qendrën Horizont për të prezantuar me prindërit dhe të rinjtë me aftësi të kufizuara intelektuale nismën për vet-advokaci dhe vet-përfaqësim të të rinjve me AK intelektuale.

Nismë që mbështetet nga Shoqata Ndihmoni Jetën dhe ‪Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë SOROS.