Tryezë e rrumbullakët Reforma Kushtetuese nga perspektiva akademike dhe civile

16 Dhjetor 2014

Tematika: 

Shkarko documenta: 

Në kuadër të Projektit “Reforma Kushtetuese nga perspektiva akademike dhe civile”, realizuar me mbështetjen dhe bashkëpunimin e Fondacionit Shoqëria e Hapur për Shqipërinë, (Soros), Qendra A.L.T.R.I organizoi tryezën e rrumbullakët në datë

16 Dhjetor, në Hotel “Sheraton”, në sallën “Illyria II”, ora 10.00.

Materialin e përgatitur për median e gjeni bashkangjitur.

Përmbledhjen e aktiviteteve të organizuara në kuadër të programit për Reformen Kushtetuese nga Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë në bashkëpunim me Qendrën A.L.T.R.I. mund ta ndiqni duke klikuar Këtu.