Ngjarje

Integrimi Europian| Qeverisja dhe Llogaridhënia
Programi Rajonal i Lëvizshmërisë për Lidershipin Rinor...
Prezantohet Edicioni V i projekt-programit, ‘Re-Debate...
Integrimi Europian| Qeverisja dhe Llogaridhënia
Lançohet Programi Rajonal i Lëvizshmërisë për...

Filtro Rezultatin

Tematika

Debate / Forume| Shoqëria Civile

Rigjallërimi i kulturës së debatit (operacional)

08 Dhjetor 2013

Ky projekt u zbatua nga OSFA për dy vite rradhazi, 2012 dhe 2013 dhe kishte për qëllim kryesor promovimin e kulturës së debatit dhe mendimit kritik në Shqipëri tek të r

Integrimi Europian| Qeverisja dhe Llogaridhënia

Prezantimi i gjetjeve paraprake të raportit Analiza e Kostove dhe Përfitimeve të Procesit të Integrimit të Shqipërisë në BE

26 Shtator 2014

Sot në Hotel Sheraton ora 10.00 u prezantua raporti 

Shteti i së Drejtës| Pandëshkueshmëria

Workshopi “Roli i Qytetarëve dhe Shoqërisë Civile kundër Pandëshkueshmërisë”

20 Qershor 2014

Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë-Soros organizoi në Shkodër më datë 20 qershor 2014 workshopin “Roli i Qytetarëve dhe Shoqërisë Civile kundër Pandëshkueshmërisë”.

Shteti i së Drejtës| Reforma Kushtetuese

Tryezë e Rrumbullakët “Reforma Kushtetuese - Një Prioritet Aktual”

26 Maj 2014

Nisur nga zhvillimet politike, juridike e sociale të ndodhura këto 16 vite nga koha e miratimit të Kushtetutës, Fondacioni Shoqëria e Hapur për  Shqipërinë, Soros, më datë 26 Maj 2014, ka shpalosur

Shteti i së Drejtës

Tryezë e rrumbullakët mbi disa sugjerime të “Forumit Civil 2010” për një mbarëvajtje qytetare dhe të kulturuar të procesit zgjedhor të 8 Majit 2011

06 Prill 2011

Fondacioni “Moisiu” me mbështetjen e Fondacionit Shoqëria e Hapur për Shqipërinë, Soros në datën 6 Prill 2011 organizoi në Tiranë një tryezë të rrumbullakët mbi disa sugjerime të “Forumit Civil 201

Faqet

Rregjistrohuni qe te merrni njoftime

Regjistrohuni për të marrë njoftime nga Fondacioni

Na kontaktoni

Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë
Adresa: Rr. Qemal Stafa, Pallati 120/2, Tiranë, Shqipëri
Tel: +355 4 22 34 621/ 4 22 34 223/ 4 22 35 856
Fax: +355 4 22 35 855

Na Ndiqni

Ndiqni Fondacionin Shoqëria e Hapur për Shqipërinë në: