Ngjarje

Integrimi Europian| Qeverisja dhe Llogaridhënia
Programi Rajonal i Lëvizshmërisë për Lidershipin Rinor...
Prezantohet Edicioni V i projekt-programit, ‘Re-Debate...
Integrimi Europian| Qeverisja dhe Llogaridhënia
Lançohet Programi Rajonal i Lëvizshmërisë për...

Filtro Rezultatin

Tematika

Shoqëria Civile

Tryezë e Rrumbullakët “Aksesueshmëria e Personave me Aftësi të Kufizuar në Tiranë”

20 Janar 2014

Shoqata Megaphone, në zbatim të kalendarit të aktiviteteve të projektit “Harta e Aksesit të Tiranës”, mbështetur nga Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë - Soros, më datë 20.01.2014 zhvilloi

Arsimi

Përmirësimi i politikës dhe praktikës "Altertekst" nëpërmjet pjesëmarrjes së gjerë

10 Shkurt 2011

Ditën e enjte, datë 10 shkurt 2011, në mjediset e hotel Tirana International Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë (OSFA) zhvilloi workshopin me temë: “Përmirësimi i politikës dhe praktikës “A

Monitorimi i Politikave| Arsimi

Konferencë rajonale për pjesëmarrjen e minoriteteve etnike në arsim

07 Prill 2011

Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë/Soros në bashkëpunim me disa organizata partnere në Kosovë, Serbi, Kroaci, Bosnjë dhe Herzegovinë gjatë ditëve 8 dhe 10 Prill 2011 në mjediset e Hotel Adr

Shteti i së Drejtës| Kundër Diskriminimit

Vendime te Komisionerit per Mbrojtjen nga Diskriminimi

14 Janar 2014

Të nderuar kolegë dhe partnerë/Dear colleagues and partners,

Qeverisja dhe Llogaridhënia| Pjesëmarrje në Qeverisje

Tryezë e rrumbullakët për diskutime mbi projektligjin “Për njoftimin dhe konsultimin publik”

20 Dhjetor 2013

Më datë, 18.12.2013 Ministria për Inovacionin dhe Administratën Publike, mbështetur nga Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë, organizoi një tryezë për të mbledhur komente e sugjerime mbi proj

Faqet

Rregjistrohuni qe te merrni njoftime

Regjistrohuni për të marrë njoftime nga Fondacioni

Na kontaktoni

Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë
Adresa: Rr. Qemal Stafa, Pallati 120/2, Tiranë, Shqipëri
Tel: +355 4 22 34 621/ 4 22 34 223/ 4 22 35 856
Fax: +355 4 22 35 855

Na Ndiqni

Ndiqni Fondacionin Shoqëria e Hapur për Shqipërinë në: