Artizanet e Kuksit

Keto dhe shume punime te tjera te endura mjeshterisht nga Grate Kuksiane ne nje projekt te mbeshtetur nga Fondacioni ne kuader te Programit Fuqizimi ekonomik i gruas i gjeni ne faqen e internetit artizanetekukesit.org ne Facebook  facebook.com/artizanet/  por edhe cdo fundjave tek CityPark ne Tirane.

Ju ftojme te blini keto produkte te mrekullueshme shqiptare te punuara nga Grate e Kukesit. Me blerjen tuaj perfitoni jo vetem produkte unike nga bukuria por sidomos nga rendesia sociale pasi kontribuoni ne vazhdimin e kesaj tradite dhe ne forcimin ekonomik te grave te ketij qyteti verior.