CSDG: SPAK Monitor nr.10, Tetor - Dhjetor 2020

12 Shkurt 2021

Në SPAK Monitor Nr. 10 do të lexoni:

  • Mbi veprimtarinë e Prokurorisë së Posaçme kundër Korrupsionit dhe Krimit të Organizuar gjatë vitit 2020
  • Mbi veprimtarinë e Gjykatave të Posaçme për Korrupsionin dhe Krimin e Organizuar gjatë vitit 2020
  • Ecuria e plotësimit të vakancave në Gjykatat e Posaçme për Korrupsionin dhe Krimin e Organizuar
  • Performanca e Komunikimit në Gjykatat e Posaçme për Korrupsionin dhe Krimin e Organizuar
  • Performanca e Komunikimit në Strukturën e Posaçme kundër Korrupsionit dhe Krimit të Organizuar (SPAK)

 

Ky produkt realizohet nga Qendra për Studimin e Demokracisë dhe Qeverisjes me mbështetjen e Fondacionit Shoqëria e Hapur për Shqipërinë. Mendimet e shprehura në këtë material janë të autorëve dhe nuk përfaqësojnë mendimet e donatorit.

Klikoni këtu për të shkarkuar buletinin informativ në format PDF.