CSDG: SPAK Monitor nr.9, Qershor - Shtator 2020

02 Tetor 2020

Në numrin 9 të SPAK MONITOR do të lexoni mbi:

  • Hapat në drejtim të ngritjes së Byrosë Kombëtare të Hetimit (BKH).
  • Plotësimin e vakancave në Gjykatat e Posaçme kundër Korrupsionit dhe Krimit të Organizuar.
  • Veprimtarinë e Gjykatave të Posaçme kundër Korrupsionit dhe Krimit të Organizuar.
  • Veprimtarinë e SPAK në kuadër të zbatimit të Aktit Normativ Nr. 1, datë 31.01.2020.

 

Ky produkt realizohet nga Qendra për Studimin e Demokracisë dhe Qeverisjes me mbështetjen e Fondacionit Shoqëria e Hapur për Shqipërinë. Mendimet e shprehura në këtë material janë të autorëve dhe nuk përfaqësojnë mendimet e donatorit.

Klikoni këtu për të shkarkuar buletinin informativ në format PDF.