Fakultetit të Drejtësisë, UT: Monitorimi i Zbatimit të Reformës në Drejtësi III “Monitorimi i masave për reformimin e arsimit juridik dhe edukimit ligjor të publikut”

07 Maj 2020

Tematika: 

Shkarko Dokumenta: 

Ky raport është përgatitur në kuadër të projektit “Monitorimi i Zbatimit të Reformës në Drejtësi”, zbatuar nga Fakulteti i Drejtësisë, Universiteti i Tiranës, i mbështetur nga Programi i Reformës në Drejtësi, Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë.

Përmbajtja e këtij raporti është përgjegjësi e autorëve dhe nuk pasqyron domosdoshmërisht qëndrimin e Fakultetit të Drejtësisë, Universiteti i Tiranës.

Mendimet e shprehura në këtë raport janë të autorëve dhe nuk përfaqësojnë domosdoshmërisht mendimet e donatorit.

Klikoni këtu për të shkarkuar materialin në format PDF.