FDUT: Monitorimi i Zbatimit te Reformes ne Drejtesi: Organet e Sistemit te Drejtesise

03 Shtator 2020

Botim i ri i FDUT 'Monitorimi i Zbatimit te Reformes ne Drejtesi: Organet e Sistemit te Drejtesise', realizuar nga FDUT me mbeshtetjen e Fondacioni Shoqeria e Hapur per Shqiperine ne kuader te Projektit "Monitorimi i Reformes ne Drejtesise'.

Mendimet e shprehura në këtë material janë të autorëve dhe nuk përfaqësojnë mendimet e donatorit.

Klikoni këtu për të shkarkuar materialin në format PDF.