Nje perpjekje e suksesshme!

09 Tetor 2018

Tematika: 

Prindërit e fëmijëve me aftësi ndryshe të mbështetur nga Fondacioni Shoqeria e Hapur per Shqiperine arritën të organizohen dhe të nxisin institucionet e arsimit që të premtojnë publikisht dyfishimin e numrit të mësuesve ndihmës në vitin 2018. Mësuesi ndihmës është thelbësor për ecurinë e fëmijëve me aftësi ndryshe sikurse është shumë i rëndësishëm dhe për të gjithë klasën. Për më tepër ju ftojmë të ndiqni videon.