Poster informativ mbi Kujdesin Paliativ

16 Tetor 2014

Tematika: 

Shkarko Dokumenta: 

Poster ne kuadër te Ditëve ndërkombëtare të Kujdesit Paliativ. Të ndihmojmë të gjithë SOT për kujdesin që mund kemi nevojë NESËR. Kontribuoni dhe ju duke dërguar një SMS në numrin 51051. Një SMS kushton 100 lek. Të gjitha kontributet do të shkojnë për llogari të shoqatave të Kujdesit Paliativ.