RRATHE IV: Programi i datës 13 Maj 2017

17 Maj 2017

Tematika: 

Programi i datës 13 Maj 2017

 

 

“21 Gusht” nga Mirel Gjyzari
Historia e një familjeje rome që adoptoi një bebe, të cilën e gjeti në kazanin e plehrave diku në Lungomaren e sotme të Vlorës. Një histori e jashtëzakonshme mirësie mes të mjeruarve.

 

“Europian përsëmbari” nga Irvin Mucaj
-Europa e sotme është një horizont i largët, një kontinent që nuk na afron, apo një destinacion që është vetëm matanë një bregu? Në Tiranë shumë të rinj i përgjigjen kësaj pyetjeje, secili sipas mënyrës së tij.

 

“Ne Xhepin e nje Studenti” nga Xhemali Moku
Sfidat dhe saktificat e te rinjve nga rrethet ,qe enden perdite mes deshires e pasionit  per tu arsimuar ne Universitetet e Tiranes dhe veshtiresive ekonomike e sociale me te cilat i perball ky metropol kaq i deshiruar.