Studimi Grimca Etnografike

23 Shtator 2014

Tematika: 

Shkarko Dokumenta: 

Studimi Grimca Etnografike “Aspekte të Kulturës, Historisë dhe Traditës Rome në Shqipëri” është një përpjekje për të sjellë copëza të universit të popullsisë rome përmes rrëfimeve personale të anëtarëve të komunitetit të cilat u mblodhën nga të rinj rom dhe egjiptian nën mbikëqyrjen e antropologut social Dr. Olsi Lelaj dhe sociologut Dr. Ervin Kaciu. Studimi mbështetet më shumë tek rrëfimi sesa te analiza sistematike e studiuesit duke i mundësuar rrëfimtarit dhe lexuesit vendosjen në kontakt të drejtëpërdrejtë.

Për më tepër informacion ju ftojmë të klikoni këtu.