Vleresimi nevojave per Kujdes Paliativ sipas rajoneve 2012

17 Nëntor 2012

Ky raport studimor është përgatitur nga Shoqata Shqiptare e Kujdesit Paliativ dhe është shkruar nga Prof. Dr. Theodhori Karaj, Erka Amursi, MA dhe Dr. Rudina Rama.
Shoqata Shqiptare e Kujdesit Paliativ dhe autorët e studimit i janë shumë mirënjohës të gjithë pacientëve me kancer dhe familjarëve të tyre që u bënë pjesë e këtij studimi.