Publikime

10 Tetor 2011

Spot ndërgjegjësues në kuadër të fushatës për Kujdesin Paliativ 2011

29 Shtator 2011

Ditën e enjte, datë 29 shtator 2011, në Hotel Sheraton, Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë, Soros organizoi konferencën për shtyp për...

22 Gusht 2011

Botimin e gjeni ...

22 Gusht 2011

Botimin e gjeni Këtu

 

26 Korrik 2011

Lëvizja Evropiane në Shqipëri (EMA) publikoi numrin e tretë të revistës “EuroSpeak", i cili kësaj here vjen dhe në variantin e shtypur.

Faqet